Eerstvolgende activiteit Essener Muzikanten

Oktoberfest Huybergen

Helaas wegens omstandigheden ook afgezegd...

Essener Oktoberfeesten geannuleerd

Helaas ontkomen ook de Essener Muzikanten niet aan annulatie van hun jaarlijkse Oktoberfeesten, welke dit jaar maar liefst voor de 39ste keer zou plaatsvinden.

Wegens het heersende Coronavirus met de daarbij behorende veiligheidsmaatregelingen, is het organisatorisch niet mogelijk om de vele bezoekers van ons festival een veilige omgeving te bieden in de Heuvelhal in Essen.

Wij vinden het zeer jammer dat we de Essener Oktoberfeesten moeten annuleren, maar uiteraard gaat de gezondheid van onze bezoekers boven alles.

Verder zitten wij zeker niet stil en zijn wij in de overtuiging dat we volgend jaar wel de 39ste editie van onze Essener Oktoberfeesten kunnen organiseren.

Zet dus alvast 15, 16 en 17 oktober 2021 maar in uw agenda om de 39ste Essener Oktoberfeesten te bezoeken in de Heuvelhal in Essen.

Essener Muzikanten zijn op zoek naar een begeleidingstrompettist

Kom je uit de omgeving van Essen, en lijkt het je leuk om begeleidingstrompet te spelen bij een van de beste blaaskapellen van België? Neem dan snel contact op met onze dirigent Alex Rommers om eens een kijkje te nemen op onze repetities.
Wij repeteren op maandagavond van 20.00uur tot 22.00uur in het Parochiecentrum Kerkstraat 62 in Essen.
Telefoonnummer dirigent: +32 488 467 977

Top blaaskapel voor uw evenement

De Essener Musikanten komen uit de omgeving van Essen, het noordelijkste plaatsje van de provincie Antwerpen.

Zij zijn gespecialiseerd in het spelen van Böhmische en Moravische volksmuziek, en brengen een diversiteit aan polka's, walsen/sousedska's, verbunk, gallop, virtuose solowerken, eigen composities, maar ook eigen arrangementen van Belgische en Nederlandse volksliederen. Met de nodige show en eigen manier van spelen, maken zij van ieder optreden een waar volksfeest.
 

Zoekt u een blaaskapel voor uw evenement?

Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact op met onze blaaskapel en vraag naar onze voorwaarden.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now